ေဒခ်င့္ေခ်ကေတာ့ေက သိၿပီးသားလူတိေလ့ အမ်ားႀကီးသွ်ိပါဖို႔။ ယေကေလ့ မသိ၊သိေရ ညီအကိုေမာင္ႏွမတိအတြက္ပါ..။
အဂုပံုစံမ်ဳိးေပၚလာေရဆိုေကေတာ့ခါ OK ပါဗ်ာလ္။ ယင္းခ်င့္မာ Download Link: ကိုလဲပီးထားေရပိုင္ ကိုယ့္ Webpage မာ သံုးခ်င္ေရသူတိအတြက္ HTML Coad တိကိုဘာ ပီးထားပါေရ။
ကိုယ္ပို႔လိုက္ေတ လူဘားကို ယင္းအီးေမးလ္ Link ေရာက္လားခေစာ္နန္႔ Download ခ်ဗနာ ယူခိုင္းလိုက္ပါဖိ။
ယင္းပိုင္ဆိုေက ေရာက္လာေရ ေဒပိုင္ေမးလ္ေခ်ကို သိမ္းထားလိုက္ပါ။ လိုအပ္ေတခါ ယူသံုးလို႔ရပါေရ..။
ကိုေကာင္းခန္႔ဘားက နည္းပညာကို တဆင့္ခံ ျဖန္႔ျဖဴးေစာ္ပါ..။
အဆင္မေျပမႈေခ်တိသွ်ိေက ကၽြန္ေတာ္ ဖိုးေခါင္ကို ျပန္အေၾကာင္းၾကားႏိုင္ပါေရ..။
ေနာက္သငယ္ခ်င္းတိကိုေလ့ ေျပာျပပီးကတ္ပါနန္း..။
အားလံုအတြက္
အေကာင္းဆံုးျဖစ္ခ်င္သူ
ဖိုးေခါင္
၂၈.၄.၂၀၁၁
India Time: 11:32
ဖိုင္ဆိုဒ္ႀကီးတိကို တဦးတေယာက္ဘားကို ပို႔ပီးဖို႔လိုအပ္လာေရခါ 5 MB တည္းရာသွ်ိေရ ဂ်ီးေမးလ္ကနိန္ပို႔လို႔မရေရအခါ Send Space လို႔ေခၚေရ ေဒနီရာ ေခ်ကနိန္ပို႔ၾကည့္ကတ္ပါ။ 300 MB ထိေတာင္အလြယ္တကူ အခမဲ့ ပို႔လို႔ရပါေရ..။ ေအာက္မာ အစမ္းပို႔ၾကည့္ကတ္ပါေမ..။
မိမိပို႔လိုေရ ဖိုင္ကိုရြီးခ်ယ္ပါ။ အေၾကာင္းအရာ ရီးပါ။ လက္ခံဖို႔လူ အီးေမးလိပ္စာကိုထည့္ပါ။ အၿပီးေက ကိုယ့္အီးေမးလ္လိပ္စာကို ထည့္ပါ။ ၿပီးေက Upload File ကိုႏွိပ္လိုက္ပါဖိ..။
အၿပီးေက ေနာက္တခုသွ်ိေစာ္က I have read and agree to the terms of service ဆိုေစာ္ကို အမွန္ျခစ္ဖို႔လဲ မမိန္႔ကတ္ပါေက့..။
ထံုးစံအတိုင္း Upload time ကို ေစာင့္ပီးပါ။
အဂုပံုစံမ်ဳိးေပၚလာေရဆိုေကေတာ့ခါ OK ပါဗ်ာလ္။ ယင္းခ်င့္မာ Download Link: ကိုလဲပီးထားေရပိုင္ ကိုယ့္ Webpage မာ သံုးခ်င္ေရသူတိအတြက္ HTML Coad တိကိုဘာ ပီးထားပါေရ။
ကိုယ္ပို႔လိုက္ေတ လူဘားကို ယင္းအီးေမးလ္ Link ေရာက္လားခေစာ္နန္႔ Download ခ်ဗနာ ယူခိုင္းလိုက္ပါဖိ။
ပီးထားေရ Link ကိုႏွိပ္ဖို႔ဆိုေကေတာ့ခါ Download page ပြင့္လာပါလိမ့္ေမ..။
Download ကိုႏွိပ္လိုက္ပါ။ ယင္းပိုင္ဆိုေက ၿပီးပါဗ်ာလ္..။
တခုက်န္သိေစာ္က ပို႔ေရလူဘားကိုေလ့ ေဒပိုင္ အီးေမးလ္ေခ် တခုေရာက္ပါလိမ့္ေမ..။
ယင္းပိုင္ဆိုေက ေရာက္လာေရ ေဒပိုင္ေမးလ္ေခ်ကို သိမ္းထားလိုက္ပါ။ လိုအပ္ေတခါ ယူသံုးလို႔ရပါေရ..။
ကိုေကာင္းခန္႔ဘားက နည္းပညာကို တဆင့္ခံ ျဖန္႔ျဖဴးေစာ္ပါ..။
အဆင္မေျပမႈေခ်တိသွ်ိေက ကၽြန္ေတာ္ ဖိုးေခါင္ကို ျပန္အေၾကာင္းၾကားႏိုင္ပါေရ..။
ေနာက္သငယ္ခ်င္းတိကိုေလ့ ေျပာျပပီးကတ္ပါနန္း..။
အားလံုအတြက္
အေကာင္းဆံုးျဖစ္ခ်င္သူ
ဖိုးေခါင္
၂၈.၄.၂၀၁၁
India Time: 11:32
No comments:
Post a Comment